Miten yhdistää laite tai katkaista laitteen yhteys My Kasperskyyn

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Laitteen yhdistäminen My Kasperskyyn

Kaspersky VPN Secure Connection voi muodostaa yhteyden My Kasperskyyn käyttämällä tunnistetietoja, joita käytettiin My Kaspersky -yhteyden muodostamiseen toisesta sovelluksesta, kuten Kaspersky Plus- tai Kaspersky Premium -sovelluksesta. Kun sovellus käynnistetään, Kaspersky VPN Secure Connection ilmoittaa että käyttäjätili löydettiin.

Yhdistä My Kasperskyyn käyttämällä löydettyä tiliä:

napsauttamalla Muodosta yhteys My Kasperskyyn -painiketta sovelluksen ikkunassa.

Miten katkaista laitteen yhteys My Kasperskyyn